fbpx

Ženski malonogometni klub Meteora Futsal žestoko je krenuo s pripremama za nadolazeću sezonu Prve hrvatske futsal lige. Od ove godine Meteora je ostvarila suradnju s Futsal Akademijom Zagreb - Gimka pa će djevojke s klupe voditi Tino Čirjak, koji u Gimki vodi kadete i juniore.

-Trener nam je jako dobar i stvarno se trudi. Zadovoljne smo s njegovim radom. S njim smo gladne i žedne novih uspjeha, a mislim da će nam on stvarno u tome pomoći- izjavila je kapetanica Perica Cicijelj.

Osim novog trenera, u klub su u prijelaznom roku stigla i nova pojačanja. Tako će u novoj sezoni za Meteoru zaigrati Sanja Sabo, Monika Maljak, Anita Straka, Mateja Baršić te Monika Conjar, koja je u Meteoru Futsal stigla iz sada nepostojećeg, Split Tommyja.

-Budući da se Tommy raspao, tražila sam neki novi klub u Zagrebu. Dvoumila sam se između aktualnih prvakinja Alumnusa i Meteore, ali sam se odlučila za Meteoru jer mislim da ću tu imati veću minutažu. Htjela sam ići negdje gdje ću sigurno igrati, a i djevojke iz kluba su stvarno dobre. Odradila sam s njima već dva treninga tako da je za sada sve super- pojasnila je Conjar.

Ipak, od ove sezone u klubu više nećemo gledati Irenu Migić koja je otišla na rad u Njemačku, dok će se Terezija Miškić, koja je trenutno na stručnom osposobljavanju u SAD-u, vratiti za pet mjeseci.

-Rekla bih da će za naslov boriti Meteora, Alumnus i MC Plus, ali naravno, nećemo biti zadovoljne ako budemo treće. 'Pucamo'' samo na prvo mjesto i dat ćemo svaku utakmicu sve od sebe da osvojimo naslov ove sezone- odlučna je bila Monika Conjar.

Kada se priča o novoj sezoni Prve futsal lige za žene, važno je napomenuti kako se još uvijek ne zna kada počinje prvenstvo, koliko klubova će brojati niti u kojem formatu će se igrati.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti