fbpx

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila četiri kaznena djela, krađe.

Sumnja se da je 2. siječnja iz trgovine u Oborovskoj ulici u Dugom Selu otuđila veću količinu raznih cigareta, pričinivši štetu od oko 7 000 kuna. Nakon par dana, 5. siječnja, sumnja se da je u trgovini u Ulici kralja Tomislava u Ivanić Gradu otuđila 36 parfema, pričinivši štetu od oko 8 000 kuna. Također, se sumnja da je 21. siječnja počinila dvije krađe, kada je iz trgovine u Ulici Kralja Tomislava i iz trgovine na Trgu Vladimira Nazora otuđila četkice za zube i parfeme, pričinivši štetu od 3 700 kuna. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 18 700 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objavljeno u Ivanić-Grad

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojničke krađe.

Sumnja se da je 3. siječnja u trgovini u Planinskoj ulici s polica trgovine u jaknu stavio nekoliko boca alkoholnih pića i udaljio se iz trgovine bez da je platio. Također se sumnja da je osumnjičeni 28. siječnja u trgovini u Borongajskoj ulici s polica otuđio pet boca alkoholnih pića, skinuo zaštite i stavio ih u ruksak te pokušao izaći iz trgovine bez plaćanja pri čemu ga je zaustavio zaštitar i zadržao do dolaska policijskih službenika. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 2 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Objavljeno u Grad Zagreb

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila ukupno 21 kazneno djelo krađe. Sumnja se da je od 20. lipnja 2017. do 10. listopada 2018. otuđila 21 bicikl.

Bicikli su većinom bili u haustorima i podrumima stambenih zgrada, vezani sigurnosnom sajlom, a sumnja se da je osumnjičena podesnim predmetom rezala sajle i potom otuđivala bicikle. Sveukupna nastala šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 47 400 kuna.

Policijski službenici su protiv osumnjičene nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli posebno izvješće.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti