fbpx

Prvi koncert ove sezone Jazz orkestra HRT-a iz Jazz ciklusa održat će se sutra u 20 sati u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti. Bruna Matić, Filip Pavić, Ivan Bonačić i Ivan Roban Križić nova je generacija glazbenika koja otvara sezonu Jazz ciklusa.

Sveučilište za glazbu i izvedbene umjetnosti u Grazu i dalje je najplodniji rasadnik novih nada jazza na hrvatskoj glazbenoj sceni, a ovi mladi glazbenici školovali su se ili upravo studiraju jazz na tom uglednom međunarodnom sveučilištu. Istodobno aktivno sudjeluju na domaćoj sceni pridonoseći raznolikosti i kontinuitetu jazz stvaralaštva. Za ovu prigodu okupio ih je Saša Nestorović, ujedno bandleader projekta.

Nastup uz big band formaciju svakako je poseban izazov, pri čemu je uloga Jazz orkestra HRT-a u profesionalnom razvoju budućih glazbenika jazza nezamjenjiva.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti