fbpx

Brojne kolege i prijatelji među kojima je bio i premijer Andrej Plenković danas su se u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu posljednji puta oprostili od legende hrvatskog glumišta Ive Gregurevića, koji je jučer pokopan u rodnoj Donjoj Mahali.

Najbolji hrvatski tamburaši izveli su pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu”, nakon čega je uslijedio nekoliko minuta dug pljesak, koji je najbolje dočarao status legendarnog Gregurevića od kojeg su se biranim riječima oprostili Ivica Buljan, Rajko Grlić, Goran Grgić, Anja Šovagović Despot, Dubravka Vrgoč, Perica Martinović i Nina Obuljen Koržinek. 

 

 

 

 

 Sanjin Strukić/ PIXSELL

Objavljeno u Grad Zagreb
Petak, 04 Siječanj 2019 13:40

Dirljive poruke za Ivu Gregurevića

Knjiga žalosti za glumca Ivu Gregurevića postavljena je u Hrvatskom narodnom kazalištu, gdje omiljenom glumcu svi mogu uputiti posljednji pozdrav. Neke od napisanih poruka su; „Dragi naš Ivo! Zbog tebe smo gledali hrvatske filmove.“ „Divan glumac“, Lux aeterna“, „Veliki čovjek, veliki glumac. Hvala legendo“.

Posljednji ispraćaj Ive Gregurevića bit će 7. siječnja u 15 sati na zagrebačkome Mirogoju, a pokop će biti danas kasnije u 14 sati u rodnoj Donjoj Mahali u Orašju, dok će se komemoracija održati 9. siječnja u 12 sati u zagrebačkome HNK.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti