Vintage Industrial&Udruga „točka kulture“ predstavljaju: Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske! koji će se održati u subotu 26. svibnja od 14 do 19 sati

„Vintage Edu Garden“ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industrial Bar i Udruge „Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Program „Vintage Edu Garden“ planiramo realizirati redovito subotama preko dana u ugodnom prostoru terase Vintage Industrial Bar-a, a za prvi put smo vam pripremili.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/193255217996258/

Objavljeno u Grad Zagreb

U prostorijama Hotela Antunović, održan je jučer Drugi sajam trenerstva, cocahinga, osobnog razvoja i poslovne edukacije „Otvoreni dani znanja“  u organizaciji Bagatin Akademije. Partneri sajma su Poliklinika Bagatin, TalentLyft, Hrvatska poštanska banka, MojPosao, EduCentar, Poduzetnik i e-Croatia. Sajam je otvorio g. Matej Sakoman, magistar psihologije, voditelj projekta Bagatin Akademije i direktor tvrtke Resisto te izrazio svoje zadovoljstvo okupljanjem velikog broja vrhunskih stručnjaka koji zajedničkim snagama čine iskorak u poticanju edukacija i gradnji kulture učenja, koja je neizmjerno važna za održavanje mladih snaga u Republici Hrvatskoj te tako pomoći izgradnji bolje budućnosti za hrvatske zaposlenike.

Sajam je okupio preko 40 uglednih izlagača te 4 inspirativnih govornika:  g. Fran Mikuličić, FM corporate consigliere, g. Domagoj Lipošinović, Life Training, gđa. Jelena Vukmirica Makovičić, Komunikacijski UMjetnik, gđa. Iva Bele, Beliva. Osim inspirativnog govora Iva Bele ekskluzivno nam je predstavila svoju novu knjigu „Vibracija uspjeha“ iz koje ćete lako naučiti da uspjeh ovisi o Vama, a ne o okolnostima. Uz pomoć Školske knjige naši posjetitelji imali su priliku postati vlasnicima ove zanimljive i korisne literature. Brojni posjetitelji imali su također prilike poslušati dvije interaktivne radionice te naučiti više o temama poput „Mentorstvo - Superioran način razvoja top  managera“ (Fran Mikuličić, fm) te „Napredni coaching procesi za dugoročne uspjehe“ (Matej Sakoman i Monika Friščić, Bagatin Akademija).

Osim kratkih izlaganja i 2 radionice posjetitelji su uživali u HR panelu koji je okupio HR stručnjake iz Kauflanda, gđa. Dunja Firšt, L'Oréala, gđa. Ines Oštrić i Hrvatske poštanske banke, gđa. Ana Đidara.

Drugi sajam trenerstva, coachinga, osobnog razvoja i poslovne edukacije – Otvoreni dani znanja  jedinstveni je događaj koji je na jednom mjestu objedinio trenere osobnog i profesionalnog razvoja te pružio poduzetnicima, obrtnicima, korporacijama i HR stručnjacima priliku da upoznaju edukacijske ustanove, njihove usluge i programe.

Vrijedni pokrovitelji sajma koji su doprinijeli ostvarenju ovog cilja su: Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, Američka gospodarska komora u hrvatskoj, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska psihološka komora, Atlantic grupa, Etična banka, Hrvatska udruga za coaching. EMCC Hrvatska, HR Centar, Klub psihologa i HR stručnjaka, MBA Croatia, Fininfo, Donat MG te MTV up energy drink.

Cilj sajma je stvaranje potrebe za stjecanjem poslovnih vještina i znanja u području mekih vještina i vještina osobnog razvoja te omogućiti poduzetnicima i stručnjacima iz područja ljudskih resursa da se upoznaju s najnovijim trendovima i programima edukacija te dogovore suradnju s poslovnim školama, trenerima i coachevima. Željeli smo okupiti aktere na tržištu znanja da zajednički nastupe i naprave iskorak prema društvu kroz čvrstu poruku zajedništva!

Objavljeno u Grad Zagreb

U organizaciji Općine Bistra u Kulturnom centru održana je radionica na temu razrade projektnih ideja i ispunjavanja obrazaca natječaja, na koju su bili pozvani predsjednici i tajnici bistranskih udruga.

Sama radionica održana je u sklopu programske suradnje Centra za civilne inicijative i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz Program regionalnog razvoja civilnog društva za 2018. godinu. Cilj radionice bio je da se udrugama olakša javljanje na raznovrsne natječaje usvajanjem osnova izrade projektnih prijedloga, bilo da je riječ o domaćim donatorima, jedinicama lokalne i područne samouprave, državnim tijelima ili privatnim zakladama ili poduzećima, bankama i drugima.

Prvu provjeru usvojenih novih te proširenih postojećih znanja bistranske udruge imat će kroz veljaču, na objavljenom natječaju Općine Bistra za financiranje programa i projekata za 2018.godinu. (IZVOR: Općina Bistra)

Objavljeno u Bistra

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti