Petak, 19 Listopad 2018 11:08

Razbojništvo u pošti u Sesvetama

Sinoć oko 18,45 sati u Sesvetama na Dugoselskoj cesti, u poslovnici pošte, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad trima zaposlenicama od kojih je zatražio novac, koji mu je i predan. Tom prilikom počinitelj za kojim se još uvijek traga otuđio je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, u ranim jutarnjim satima na raskrižju Ulica Mije Krešića i Divka Budaka u Maksimiru, dva su nepoznata počinitelja uporabom tjelesne snage počinila razbojništvo nad 46-godišnjakom i otuđila mu torbicu, oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna.

Objavljeno u Grad Zagreb

U naselju Kozari putevi noćas je došlo do požara kuće, u kojem je jedna osoba poginula, dok je druga prevezena u bolnicu.

Više informacija o ovom događaju bit će poznato nakon policijskog očevida, koji je još uvijek u tijeku.

Objavljeno u Grad Zagreb

U mjesto Bunjani pored Ivanić- Grada, dvojica policijskih službenika postupala su zbog prijetnji i nasilja u obitelji, a temeljem informacije Centra za socijalnu skrb. Prilikom intervencije 55-godišnji muškarac napao ih je nožem, nakon čega je upucan u nogu da se smiri.

Priopćenje Policijske uprave Zagrebačke prenosimo u cijelosti:

„Danas oko 13.15 sati u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policijski službenika postupala su zbog prijetnji i nasilja u obitelji, a temeljem informacije Centra za socijalnu skrb. Tamo je zatečen 55-godišnjak, koji je kada je uočio policijske službenike ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati.

Kada su za njim krenuli policijski službenici počeo je prema njima mahati oštrim predmetom, prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici uporabili suzavac. 55-godišnjak nije prestajao s nasrtajem na policijske službenike. Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima. Zbog toga je policijski službenik, kako bi spriječio napad na sebe, uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu.

Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava.“

Objavljeno u Ivanić-Grad

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti