fbpx

Petak, 23 Studeni 2018 14:33

Najveća zapljena duhana na zagrebačkom području Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Najveća zapljena duhana na zagrebačkom području PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, Sektora kriminalističke policije u zajedničkom postupanju s carinskim službenicima Sektora za mobilne jedinice Carinske uprave temeljem sudskog naloga obavili su pretragu skladišnog prostora na području Zagreba.

S obzirom na to da u navedenom prostoru nitko nije zatečen obavljen je nasilni ulazak te je utvrđeno da se skladište sastoji od tri međusobno povezane prostorije unutar kojih se nalazi jedan stroj za sitno rezanje duhana, dva prijenosna ovlaživača prostora, više dozatora punjenja, stroj za plastificiranje te 23 palete omotane celofanom s po 80 kutija u kojima se u svakoj nalazi po 110 paketa rezanog duhana mase 50 grama. Iz navedenog proizlazi da u svakoj kutiji ima 5,5 kilograma sitno rezanog duhana, a na svakoj paleti 440 kilograma sitno rezanog duhana, odnosno ukupno 10 120 kilograma sitno rezanog duhana pripremljenog za transport i prodaju.

Radi se o dosad najvećoj zapljeni duhana na području PU zagrebačke.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti