fbpx

Subota, 17 Studeni 2018 20:31

Još jednom poslana poruka- ZAPAMTITE VUKOVAR Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Još jednom poslana poruka- ZAPAMTITE VUKOVAR zagreb.hr

U povodu obilježavanja obljetnice pada Vukovara, a u okviru prigodnog programa Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pod nazivom I reći ću vam samo još jednu stvar, zapamtite Vukovar, u spomen na sve žrtve kod križanja Ulice grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice već tradicionalno su upaljeni lampioni.

Svečani program održan je na travnatoj površini između Gradske uprave i KD Vatroslava Lisinskog gdje su zapaljeni lampaši u obliku imena grada Vukovara te križa, s velikom svijećom u sredini.

Tradicionalno, obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pod sloganom - I reći ću vam samo još jednu stvar ZAPAMTITE VUKOVAR organizira Klub veterana 148. brigade Hrvatske vojske u suradnji sa Savezom udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i još 48 udruga i klubova hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti