fbpx

Četvrtak, 06 Rujan 2018 05:52

U utorak otvorenje izložbe "Kulturna i prirodna baština Nina u Arheološkom muzeju u Zagrebu"

Napisao/la AMZ/MM

U utorak, 11. rujna u 19 sati, u Arheološkom muzeju u Zagrebu, otvorit će se izložba "Kulturna i prirodna baština Nina u Arheološkom muzeju u Zagrebu". Ovom izložbom predstavljena je bogata arheološka, prirodna i sakralna baština ninskog zavičaja.

Objedinjujuć, heritološki pristup prezentaciji bogatog nasljeđa Nina i njegove okolice nadopunjen je nizom od četiri kraća predavanja, znanstveno-popularnog značaja, u sklopu svečanosti otvorenja. Izložba je realizirana u sklopu programa Baština u Arheološkom muzeju u Zagrebu, čija je misija promovirati i zagrebačkoj publici približiti bogatu baštinu raznih hrvatskih sredina.
 
Izložba je otvorena za posjetitelje od 12. do 16. rujna 2018. godine, a organizatori iste su Grad Nin, Arheološki muzej u Zagrebu, Arheološki muzej Zadar, Narodni muzej Zadar i Solana Nin.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti