fbpx

Petak, 15 Ožujak 2019 07:52

Iz stanova i ureda na Črnomercu krao sve do čega je stigao

Napisao/la Redakcija
Iz stanova i ureda na Črnomercu krao sve do čega je stigao PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio osam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem, od kojih su tri u pokušaju.

Sumnja se da je u ožujku, lipnju, rujnu, listopadu i prosincu 2018. godine te u veljači ove godine provalio u tri stana i dva ureda, dok je u dva stana i jedan ured pokušao provaliti. Osumnjičeni je nasilno otvarao kućna vrata te otuđivao pronađene stvari. Iz stanova je otuđivao novac i higijenske potrepštine, dok je iz ureda otuđivao novac i novčanike.

Ukupna šteta nastala ovim kaznenim djelima iznosi oko 1500 kuna.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti