fbpx

Četvrtak, 11 Listopad 2018 19:24

Humanitarni koncert Akademskog zbora Vladimir Prelog za Marijine obroke

Napisao/la Redakcija

Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja osigurava svakodnevni topli obrok na mjestu obrazovanja, poziva vas da se odazovete na humanitarni koncert koji će se održati, u nedjelju 14. listopada s početkom u 19,30 sati u Župi svetog Jeronima na Maksimirskoj cesti. Humanitarnu večer svojim će nastupom uljepšati Akademski zbor Vladimir Prelog i to u ulozi vokala Ivana Galić, Darko Horvat na gitari, Boris Beštak na udaraljkama, a sve pod umjetničkim vodstvom Ive Juras i recitatorom Marijanom Balenom.

Akademski zbor Vladimir Prelog osnovan je 1991. godine kao sekcija Alumni društva Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Osim bivših studenata toga fakulteta, zbor okuplja pjevače obrazovane i na svim drugim fakultetima zagrebačkog Sveučilišta, šireći ideju zajedničkog muziciranja među stručnjacima svih profesija i životne dobi. Zbor ima široki repertoar, od obrada narodnih napjeva preko klasičnih skladbi do suvremenih i sakralnih djela.

Svi podupiratelji i oni koji će to tek postati dobro došli su upoznati se s Marijinim obrocima i kod naših volontera koji će kao i do sada s veseljem odgovarati na sva pitanja i na čijem će te štandu biti u mogućnosti za dobrovoljne priloge nabaviti promotivne materijale. Svi koji dođu moći će nabaviti i knjigu osnivača Magnusa MacFarlne-Barrowa "Baraka koja je nahranila milijun djece", a čiji će se dijelovi iz knjige moći čuti na ovom događaju.

Inače, prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 120 kuna.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti