fbpx

Nedjelja, 10 Veljača 2019 17:24

Hrvatska liga protiv raka dojke 127 tisuća kuna donirala Institutu Ruđer Bošković

Napisao/la Redakcija
Hrvatska liga protiv raka dojke 127 tisuća kuna donirala Institutu Ruđer Bošković zagreb.hr

U povodu Svjetskog dana bolesnika, koji se obilježava 11. veljače, Hrvatska liga protiv raka i Zajednica pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj organizirali su druženje s onkološkim pacijentima u gradskoj palači Dverce.Okupljene je, između ostalih, pozdravila i izaslanica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i potpredsjednica Gradske skupštine Ana Stavljenić Rukavina.

-Zahvaljujemo organizatorima i volonterima za sve sate koje su besplatno darivali bolesnicima i našim građanima u potrebi. Posebno je potrebno zahvaliti našim darivateljima krvi i darivateljima organa koji nesebično daju dio sebe da bi spasili mnoge živote- rekla je Ana Stavljenić Rukavina.

Naglasila je, također, da Grad Zagreb uvijek podržava, a i ubuduće će podržavati, ovakve akcije i imati otvorena vrata za sve dobronamjernike koji iskreno i nesebično pomažu drugima.

Predsjednik Hrvatske lige protiv raka Damir Eljuga najavio je i jubilarnu 20. humanitarnu utrku Terry Fox Run, koja se 23. veljače održava na Jarunu. Organizatori su ovom prigodom sredstva od 127 tisuća kuna, prikupljena na prošlogodišnjoj utrci, predali mladim znanstvenicima na Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti