fbpx

Srijeda, 09 Siječanj 2019 14:17

FOTO: Prijatelji i kolege još jednom se prisjetili Ive Gregurevića

Napisao/la Redakcija
FOTO: Prijatelji i kolege još jednom se prisjetili Ive Gregurevića Sanjin Strukić/ PIXSELL

Brojne kolege i prijatelji među kojima je bio i premijer Andrej Plenković danas su se u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu posljednji puta oprostili od legende hrvatskog glumišta Ive Gregurevića, koji je jučer pokopan u rodnoj Donjoj Mahali.

Najbolji hrvatski tamburaši izveli su pjesmu “Ne dirajte mi ravnicu”, nakon čega je uslijedio nekoliko minuta dug pljesak, koji je najbolje dočarao status legendarnog Gregurevića od kojeg su se biranim riječima oprostili Ivica Buljan, Rajko Grlić, Goran Grgić, Anja Šovagović Despot, Dubravka Vrgoč, Perica Martinović i Nina Obuljen Koržinek. 

 

 

 

 

 Sanjin Strukić/ PIXSELL

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti