fbpx

Srijeda, 07 Studeni 2018 10:39

Forum zagrebačkih ugostitelja ukazao na problem nedostatka radne snage

Napisao/la Redakcija

Na Forumu zagrebačkih ugostitelja organizatori, Udruženje ugostitelja Zagreb, posebno su se osvrnuli na nedostatak radne snage, problem zbog kojeg su pojedini ugostitelji primorani zatvarati svoje ugostiteljske objekte, ali i porezno opterećenje poslovanja te visok trošak isplate neto plaća.

Konferenciji za medije u sklopu Foruma prisustvovali su Andrija Mikulić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Tonči Glavina, državni tajnik Ministarstva turizma, Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Nela Jurić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba te Franz Letica, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

Udruženje ugostitelja Zagreb iznijelo je niz zahtjeva prema Gradu Zagrebu i državi, u svrhu rasterećenja i lakšeg funkcioniranja ugostiteljstva, a predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić istaknuo je da Grad Zagreb i Gradska skupština moraju biti partneri ugostiteljima.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti