Vijesti s područja zagrebačkih gradskih četvrti

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb u zaostaloj utakmici četvrtog kola Lige za prvaka svladali su GRK Varaždin 1930 rezultatom 42:25 (20:13) i tako stigli do šeste ovosezonske pobjede u isto toliko odigranih susreta. Trener Zlatko Saračević izveo je isti sastav koji je minulog vikenda gostovao u Poreču, a oko 500 gledatelja u sportskoj dvorani Kutija šibica moglo je uživati u sjajnoj rukometnoj večeri.

Odmah po otvaranju utakmice vidjelo se da je trener Saračević objasnio svojim igračima kako opuštanju mjesta nema sve do početka lipnja i službenog kraja sezone.

Sukus prvog dijela utakmice može se svesti na fanatičnu obranu, odličnog Urha Kastelica i rastrčane i precizne Valentina Ravnića i kapetana Zlatka Horvata. U nastavku je viđen isti scenarij, ali s drugim glavnim akterima. Na golu je bio Arian Jović koji je nastavio braniti u istom ritmu kao i Kastelic prije njega. Umjesto Horvata i Ravnića u igri su bili Josip Božić-Pavletić i Dobrivoje Marković koji su nastavili s efikasnošću kao i njihove kolege iz prvog dijela.

Pred rukometašima PPD Zagreb u nedjelju je gradski derbi u kojem će ugostiti Dubravu.

PREMIJER LIGA- LIGA ZA PRVAKA, 4. KOLO
RK PPD ZAGREB - GRK Varaždin 1930 42:25 (20:13)
RK PPD ZAGREB: Jović 5 obrana, Kastelic 6 obrana; Mrakovčić, Božić – Pavletić 9, Kontrec 1, Vori, Marković 6, Horvat 8(1), Šušnja 2, J. Valčić 2, Medić 1, T. Valčić 1, Miklavčić, Ravnić 5, Bičanić 1, Pavlović 5.
GRK VARAŽDIN 1930: Meštrić 5+1 obrana, Črnila 3 obrane; Špruk 2, Vili Zobec 6, Novak 2, Černeka 2, Divjak, Stojanović 2, Glavaš 3(1), Vidaček 3, Črnila, Kaštelan, Levak, Jurišić, Marić 4, Vrdoljak 1, Artić.

Objavljeno u Sport

Nakon konzultacija stranačkih klubova današnja sjednica Skupštine Zagrebačke županije započela je sa satom zakašnjenja. Pred skupštinarima je bio dnevni red od 26 točaka, a uz one tehničke koje su usvajane bez ikakvih rasprava, skupštinari su jednoglasno usvojili i one točke oko kojih se na prošloj sjednici lomila koplja.

Za razliku od tada danas je postignut dogovor oko Odluke o davanju suglasnosti Srednjoj strukovnoj školi Velika na Odluku o darovanju nekretnine Gradu Velikoj Gorici. Riječ je o parceli na kojoj se gradi pristupna cesta prema Gradskom bazenu koji bi kroz nekoliko tjedana trebao otvori svoja vrata. Također, prihvaćeni su prijedlozi programa razvoja iz područja gospodarstva, komunalne infrastrukture, poljoprivrede te pripreme i provedbe projekata koji će se financirati iz europskih fondova s čime su stvorene pretpostavke da se raspišu natječaji i javni pozivi namijenjeni poduzetnicima, obrtnicima, poljoprivrednicima, udrugama, gradovima i općinama.

-Pravilnik je nastao kao rezultat dogovora i razgovora. Hvala svima koji su u ovome sudjelovali. Sve ono što je zadnji puta bilo opisno o programima, sada je pretočeno u pravilnik. Dopunjeni su i kriteriji. To smo napravili u kompletu i mogu reći da smo imali suglasnost predstavničke i izvršne vlasti. Idemo dalje, a ja se nadam da će dogovor i dalje kuću graditi- objasnio je predsjednik Skupštine Damir Mikuljan.

Bez dogovora oko rebalansa Proračuna

I baš kada se činilo kako su vladajući i opozicija postigli sve dogovore, uslijedile su brojne stanke, nakon kojih nisu postignuti dogovori, koji su rezultirali nedonošenjem rebalansa Proračuna, kao i Odluke o osnivanju Javne ustanove Razvojne agencije Zagrebačke županije.

Predloženim rebalansom Proračuna isti se trebao povećati za 2,84 posto, odnosno za 10 milijuna kuna. Za takav prijedlog ruku su digla 24 oporbena vijećnika, dok su oni vladajući ostali suzdržani na takav prijedlog, što je od strane župana za posljedicu imalo povlačenje četiriju točaka koji su se odnosili na programe koji su se planirali realizirati tim sredstvima.

-Rebalans proračuna nije prošao, a svi ovi programi Javnih potreba su rađeni na temelju Rebalansa proračuna. Kako se ti programi mogu realizirati, ako Rebalans nije donesen, znači da za to nema sredstava- upitao je s govornice župan Stjepan Kožić svaljujući krivnju na vladajuću većinu u Skupštini, odgovorivši im „Zašto bih ja te točke povukao“.

Nakon dvadesetominutne stanke, točke su povučene s dnevnog reda, a u izjavi koju je župan kasnije dao medijima, kao krivce za mogući nedostatak sredstava kod nabavke udžbenika naveo je skupštinsku većinu koja nije podržala takav prijedlog rebalansa.

-Ne znam zašto većina u Skupštini nije mogla prihvatiti takav prijedlog, jer mislim da je to bio korektan i vrlo jasan prijedlog. Očito postoje neki drugi razlozi za to- kazao je župan Kožić.

Predsjednik Skupštine Damir Mikuljan istaknuo je kako je većina koristila svoje pravo da bude suzdržana.

-Posljednji puta župan je povukao prijedloge programa, koje smo danas donijeli. Postupio je upravo onako kako smo predlagali, da se iz programa izbace odluke o provođenju te da se pretoče u pravilnik. Kada je sve to napravljeno to smo jednoglasno donijeli. Izgleda da ćemo o ovim drugim stvarima morati malo duže raspravljati- rekao je predsjednik Mikuljan odbacivši tvrdnje kako je sada sve ugroženo.

-Proračun Zagrebačke županije dobro stoji zbog toga što u njemu imamo velike zalihe. Te zalihe su gotovo 30 milijuna kuna. Ne postoji bojazan, niti ikakva opasnost da se neke stvari neće izvršavati kako smo mogli čuti od izvršne vlasti. Mi ćemo biti suzdržani sve dok ne postignemo suglasnost oko svih točaka- pojasnio je Mikuljan rekavši kako su na ovaj način dali smisao i dignitet rada predstavničkom tijelu, poručivši kako se od predstavničkog tijela ne može očekivati da donosi odluke bez dogovora i razgovora. 

Niti iz drugog pokušaja nije osnovana Javna ustanova Razvojne agencije

Na dnevnom redu Skupštine ponovno se našao prijedlog Odluke o osnivanju Javne ustanove Razvojne agencije Zagrebačke županije. Naime, temeljem izmjena i dopuna Zakona o regionalnom razvoju, trgovačko društvo Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije mora se preustrojiti u javnu ustanovu. No, kao i kod Rebalansa proračuna i za ovu točku bila su 24 vijećnika, dok je vladajuća većina ostala suzdržana. Samim time županu Kožiću nije preostalo ništa drugo nego da s dnevnog reda povuče i imenovanje privremenog ravnatelja.

 

Objavljeno u Zagrebačka županija

Na području Dugog Sela, točnije u Ostrni započeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji Omladinske ulice. Riječ je o vrlo važnom projektu čija je ukupna vrijednost 4,4 milijuna kuna, a sam je projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u iznosu od gotovo 3,1 milijuna kuna, Republika Hrvatska osigurala je 545 tisuća kuna, dok Grad Dugo Selo ovaj projekt sufinancira u iznosu od 765 tisuća kuna.

U radove koji su od strane Bolčević gradnje započeli jučer, jutros su se uvjerili zamjenik gradonačelnika Nikola Tominac te voditelj odsjeka za komunalno i stambeno gospodarstvo Davor Miljanović.

Projektom je predviđen prometnica širine 5,5 metara i sa sjeverne strane nogostup širine 2,20 metara. Također, projektom je predviđena izgradnja oborinske ulične odvodnja u koju će se spojiti odvodnja s ceste i nogostupa s ukupno 41 slivnikom, u koju će se spojiti drenaža prometnice i u koju će biti spojeni kućni priključci oborinske odvodnje. Ukupno, će se spojiti 37 kućnih priključaka oborinske odvodnje.

Isto tako, projektom je predviđena nova horizontalna i vertikalna signalizacija, predviđen je iskop novog cestovnog kanala s južne strane s izradom novih cijevnih propusta, odnosno kolnih ulaza u parcele, a predviđena i podzemna DTK- telekomunikacijska instalacija u trupu nogostupa te podzemni priključci za objekte u ulici.

Završetak cijelog projekta koji predviđa rekonstrukciju i izgradnju ulice u dužini od 620 metara je 90 kalendarskih dana.

Objavljeno u Dugo Selo

Idealna prilika da se promovira sport, trčanje i zdrav način života kod djece, manifestacija je koju u subotu 19. svibnja Općina Križ organizira u suradnji s tvrtkom Run Croatia d.o.o. Promicanje Općine Križ, Zagrebačke Županije i Hrvatske u svijetu kroz sport te promocija sporta kao zdravog načina života cilj je kojem se teži budući da trčanje potiče kreativnost i zdrav duh te je upravo zato želja Općine Križ promovirati te aktivnosti među djecom i mladima.

Središnji događaj Cross Hill Run Križ 2018. utrke dobrih želja, tri su utrke kroz atraktivan krajolik Križa i njegovih brjegova. Uz utrku na 5 i 10 kilometara, tu je i KIDS RUN- revijalna utrka učenika osnovnih škola na 500 i 1000 metara.

Za sve male sudionike organizatori su pripremili prigodne nagrade sponzora i večeru te nagrade za najbolje. Djeca ne plaćaju startninu, ali je zbog poklona za sve sudionike Kids runa bitno da roditelji dijete prijave za utrku OVDJE te kod dolaska na utrku ispune izjavu o preuzimanju odgovornosti i rizika. Startni paketi za odrasle i djecu moći će se preuzeti od 15 do 17 sati ispred Školske sportske dvorane u Križu na dan utrke.

-Prijave su do 10. svibnja zato požurite- poručili su organizatori.

PROGRAM:
15– 17 sati – registracija trkača
17,00 sati – FIT LIFE udruga za rekreaciju – grupno zagrijavanje u centru Križa
17,30 sati – start utrke na 5 i 10 kilometara
19 sati – start utrke KIDS RUN – revijalna utrka učenika
19,30 sati – završetak utrke i proglašenje pobjednika po kategorijama

Objavljeno u Sport

Grad Ivanić-Grad od danas omogućuje građanima prijavu komunalnih problema putem aplikacije CityHub. CityHub je modularna web i mobilna platforma namijenjena direktnoj komunikaciji građana i jedinica lokalne samouprave. Aplikacija je potpuno besplatna za građane i vrlo je jednostavna za korištenje i upravljanje. CityHub baziran je na konceptu Smart Cities.

City Service modul je namijenjen aktivnom sudjelovanju građana u otklanjanju svakodnevnih komunalnih problema. Svaki problem, kvar i slično moguće je fotografirati i prijaviti nadležnim gradskim službama. Gradske službe će potom katalogizirati prijavljene probleme te sukladno prioritetima iste skupno ili pojedinačno uklanjati. CityHub je domaća aplikacija koja se sastoji od nekoliko modula; komunalno redarstvo, gradske vijesti te gradski vodič. 

CityHub mobilnu aplikaciju moguće je preuzeti s Google Playa/App Storea svojim pametnim telefonom ili tabletom. Proces registracije vrlo je jednostavan. Aplikacijom se možete koristiti kao anonimni korisnik ili se možete registrirati preko svojeg Facebook ili Google računa. Vaši osobni podatci (ime, prezime ili mail adresa) bit će zaštićeni i neće biti prikazani u mobilnoj/web aplikaciji. Aplikaciju je trenutno moguće besplatno preuzeti putem iOS i Android platforme, dok se u budućnosti planira izlazak i na Windows uređajima.

Objavljeno u Ivanić-Grad

Na danas održanoj šestoj sjednici Skupštine Zagrebačke županije na dnevnom redu od 26 točaka bio je i izbor članova Savjeta mladih Zagrebačke županije. Na natječaj poziva pristiglo je 17 kandidatura, a vijećnici su tajnim glasovanjem odredili 13 kandidata koji će u narednom razdoblju biti članovi Savjeta mladih.

U novi saziv Savjeta mladih tako su izabrani; Mihael Karačić, Darija Đurina, Dominik Baltić, Tihomir Svečnjak, Anamarija Ambrušec, Antonijo Lisičak, Željko Nagi, Ivan Borojević, Nikola Vrbanec, Ivana Šošić, Andrija Rotim, Josip Blazin i Marinela Draganić.

-Čestitam novoizabranim članicama i članovima Savjeta mladih, kao i njihovim zamjenama. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na jednoj od sjednica i započeti s radom- rekao je predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan.

Objavljeno u Zagrebačka županija
Četvrtak, 03 Svibanj 2018 13:23

Osnovoškolci preplavili Jelačić plac

Zagreb je danas bio sportsko-edukativni centar Hrvatske. Trg bana Jelačića preplavili su osnovnoškolci iz Zagreba spremni za natjecanja u graničaru i atletici kao i njihovi mali i veliki navijači. Program je započeo pozdravima i zajedničkim paljenjem plamena Turneje radosti koji su zapali Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova, Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih Igara mladih i naš proslavljeni nogometaš Dario Srna koji je baklju donio u pratnji malih sportaša.

-Presretan sam što je toliko djece danas na glavnom zagrebačkom trgu jer oni su razlog zbog kojeg smo se okupili. Ono što je dobro i plemenito je osigurati djeci sport, ali i sigurnost. Mi smo zajedno s Plazma Sportskim igrama mladih spojili te dvije inicijative, jedna je edukativni program Ministarstva unutarnjih poslova, a druga Plazma Sportske igre mladih i kroz zabavu i sport smo došli u poziciju da pred puno djece govorimo o tome'- istaknuo je Davor Božinović. 


Borna Filić/ PIXSELL

Dario Srna, dugogodišnji ambasador i podržavatelj igara družio se s djecom i spremno pozirao za selfie, a kao zahvalu za dugogodišnju podršku primio je i počasnu plaketu Plazma Sportskih igara mladih. Zdravko Marić istaknuo je dugogodišnje prijateljstvo Plazma Sportskih igara mladih i Daria Srne.

-Zahvaljujem se gospodinu Božinoviću koji je i prije nego je postao ministar imao sluha za Igre i prepoznao njihov potencijal. Moram zahvalili i Vladi RH na podršci na čelu s premijerom Plenkovićem, ali i svim sponzorima i partnerima jer nam omogućavaju da sve aktivnosti uvijek budu besplatne za svu djecu- rekao je Marić.

U sportskom dijelu programa sudjelovalo je 1500 osnovnoškolaca s područja Zagreba koji su se natjecali u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara. Pobjednici su se plasirali na državnu zavšnicu Plazma sportskih igara mladih koja će se održati u krajem lipnja.

Na događanju su bil i veliki informativno – edukativni korneri za djecu i mlade velike nacionalne preventivne kampanje„ Zajedno više možemo – u akciji s policijom“ u kojem su se  provodile aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova i njihovih partnera. Kampanja se sastoji od niza preventivnih aktivnosti i animacijskih događanja  ciljano usmjerenih na promicanje zdravih stilova života u duhu sporta kao i promicanje pozitivne kulture navijanja koja isključuje svaki oblik huliganizma, nasilja,  diskriminacije i govora mržnje te poziva na „fair play“ igru, toleranciju i korektno navijanje. Osnovnoškolci i građani mogli su naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz krim policije i obići policijska vozila i motore. Vatrogasci su dijelili  svoja iskustva i znanje te upoznala djecu i mlade sa svojom opremom, a pripadnici Crvenog križa organizirali su edukativne radionice.

Plazma promotori osigurali su fine kekse kao predah između natjecanja i aktivnosti. Coca- Cola kutak bio je pun okrijepe za sve, a kako bismo svi bili savjesni i očuvali našu prirodu sve bočice sokova i vode smo prikupljati za recikliranje. Hrvatska pošta je nas vom štandu propagirala posebne ponude i pogodnosti. Nakon paljenja plamena u Zagrebu, Turneja će nastaviti svoj put središnjim trgovima u gradovima u kojima će se održavati javne manifestacije u sklopu Turneje radosti Plazma Sportskih igara mladih tijekom svibnja. 


Borna Filić/ PIXSELL

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2018. godini održati će se po 22. puta i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Plazma Sportskih igara mladih su osnovnoškolci i srednjoškolci. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice. Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da potpuno besplatno od ožujka do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (HEP rukometni turnir, Kinder sport turnir u uličnoj košarci, Hrvatska pošta cup teniski turnir, odbojci, odbojci na pijesku, šahu, stolnom tenisu, mali nogomet, graničar, atletika). Igre se trenutno održavaju u 3 zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, s namjerom širenja u još veći broj zemalja. U 22 godine Plazma Sportske igre mladih okupile su preko 1.400.000 djece i mladih.

Sve najbolje od Plazma sportskih igara mladih možete pratiti na stranici Igara: www.igremladih.hr.

Objavljeno u Grad Zagreb

U zgradi Gradske uprave zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je arhiepiskopa Ohridskog i Makedonskog g.g. Stefana, poglavara makedonske pravoslavne crkve Ohridska Arhiepiskopija te njegove suradnike.

Na susretu je, između ostalog, bilo riječi i o izgradnji prve Makedonske pravoslavne crkve koja se trenutno gradi na području stare Knežije uz Zagrebačku aveniju.

-Poznato je da Grad Zagreb svjedoči multikulturalnost, multietničnost i multikonfesionalnost, kao formule i preduvjeta mira, slobode, prosperiteta i napretka, ali i demokracije, a na njegovom primjeru mogu učiti moje kolege iz Europe s puno duljom demokratskom tradicijom. Dokaz tome je i Makedonski pravoslavni hram kojeg gradimo u Zagrebu i kojeg će Grad Zagreb pomoći i završiti- istaknuo je gradonačelnik Bandić dodavši kako je posjet njegovog blaženstva g.g. Stefana Gradskoj upravi posebna čast, ali i obaveza.  

-Prošli sam tjedan bio u Dortmundu gdje je Makedonska pravoslavna crkva položila kamen temeljac buduće pravoslavne crkve. Na povratku sam odlučio posjetiti Zagreb i crkvu koja se gradi na Knežiji čijem sam postavljanju kamena temeljca također prisustvovao- rekao je arhiepiskop Ohridski i Makedonski g.g. Stefan te naglasio kako mu je  posebna želja bila da se susretne s gradonačelnikom  Milanom Bandićem i zahvali mu za sve što Grad Zagreb čini za Makedonce i makedonsku vjersku zajednicu.

Također je zahvalio i katoličkoj crvi na potpori i prostoru koji Makedonskoj pravoslavnoj crkvi daje na korištenje da može služiti svoje bogoslužje dok se ne završi hram. (Zagreb.hr)

Objavljeno u Grad Zagreb

Agencija 404 iz Zagreba prva je agencija u Hrvatskoj kojoj je uručen europski certifikat "Prijatelj bicikliranja". 404 se time pridružila novoj inicijativi društveno odgovornih kompanija u Europi čiji je cilj smanjenje stakleničkih plinova i utjecaj na zdravlje svojih zaposlenika. U Hrvatskoj certificiranje provodi Sindikat biciklista, a dosad je certifikat osim 404, uručen FER-u i Ericssonu.

-Poticanjem svojih zaposlenika, klijenata i partnera na korištenje biciklom kao prijevoznim sredstvom, agencija 404 služi kao pozitivan primjer zagovaranja i prakticiranja održivog oblika kretanja te odgovornosti prema zdravlju, okolišu i javnom prostoru, ali i uštedama- izjavili su iz Sindikata biciklista. 

404 je od samih početaka prava bike-friendly agencija. Za njih je bicikl puno više od prijevoznog sredstva – to je svojevrsni simbol kulture koja se njeguje unutar agencije, ali je i simbol modernog života. Simbol kretanja, urbanosti i osviještenosti. Više od 60 posto agencije svakodnevno biciklira na posao. Velika većina njih ide i na sastanke - biciklom.

-Trudimo se razmišljati u dva smjera - digitalno i zeleno. Digitalno jer je digitalna transformacija svugdje oko nas. Želimo biti aktivnim sudionikom te transformacije, a ne samo promatrač. S druge strane, zeleno nam je jako važno. Želimo imati zdrave i osviještene kolege koji su zadovoljni sobom u uredu, ali i izvan njega. Bicikl se sjajno uklapa u tu filozofiju, a koliko smo bike-friendly možda najbolje govori činjenica da imamo uređen parking za bicikle, ali ne i za aute. I da, dok ovo pišemo naši kolege su na putu iz Zagreba do Labina – pogodite čime? Biciklom, naravno- izjavio je Nikola Vrdoljak, direktor 404.

U Sindikatu biciklista provode program certificiranja, tzv. “cycle-friendly employer” organizacija, nakon što su postali koordinator certifikacije za Hrvatsku od strane Europske biciklističke federacije. Program se sastoji od konzultacija, evaluacije i samog certificiranja, a sve organizacije koje bi također željele postati “prijatelji certificiranja” mogu se javiti Sindikatu biciklista na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Objavljeno u Grad Zagreb

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog taekwondo saveza, predvođene predsjednikom Antom Nobilom.

Nakon sastanka, predsjednik Nobilo istaknuo je da će Savez 50. godišnjicu postojanja proslaviti 30. svibnja ove godine pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića.

-Uokviru proslave 50-te obljetnice podići će se spomen ploča pred Gornjogradskom gimnazijom, gdje je prvi puta korejski trener Park Sun Jae  demonstrirao taekwondo. Osim toga potpisat će se memorandum o razumijevanju između Zagreba i Hrvatskog taekwondo saveza o dodjeli prostora na Zagrebačkom velesajmu za Nacionalni taekwondo centardodao je predsjednik saveza Nobilo.

Istoga dana u Hotelu Sheraton uz prisustvo predstavnika Svjetske i Europske taekwondo federacije Hrvatski taekwondo savez proglasit će najbolje trenere i sportaše svih vremena te dodijeliti priznanja najzaslužnijim za razvoj ovoga sporta.

-Zagreb je grad borilačkih vještina, a upravo je taekwondo na samome vrhu- poručio je pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić te je dodao da će Grad u okviru svojih mogućnosti sve poduzeti da Centar zaživi i da naši vrhunski sportaši imaju što bolje uvjete za daljnji rad. (Zagreb.hr)

Objavljeno u Sport
Stranica 1 od 2

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti