fbpx

Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 17:45

Brojni posjetitelji na Danu otvorenih vrata Sabora – održan i „Aktualac“ s građanima Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Brojni posjetitelji na Danu otvorenih vrata Sabora – održan i „Aktualac“ s građanima Marko Lukunić/ PIXSELL

U prigodi obilježavanja Dana neovisnosti Republike Hrvatske, Hrvatski sabor sada već tradicionalno otvara svoja vrata građanima, a ovogodišnji Dan otvorenih vrata izazvao je veliko zanimanje posjetitelja iz cijele Hrvatske pa je sabornica u ponedjeljak bila premala za sve zainteresirane građane koji su se željeli susresti i razgovarati s predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem i drugim zastupnicima.

Nakon svečanog obilježavanja Dana neovisnosti na Trgu sv. Marka, prema Sabornici se uputio i predsjednik Vlade Andrej Plenković, koji je u društvu ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, ministra pravosuđa Dražen Bošnjakovića, ministra obrane Damira Krstičevića i ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek održao i kratki „Aktualac“ na kojemu su građani iz zastupničkih klupa postavljali različita pitanja o aktualnim društvenim i političkim temama.

U sklopu Dana otvorenih vrata, Sabor u prosjeku posjeti više od tisuću građana, dok se ta brojka tijekom godine popne na više od 25 000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti