fbpx

Subota, 17 Studeni 2018 15:13

Američka međunarodna škola dobila novi kampus

Napisao/la Redakcija
Američka međunarodna škola dobila novi kampus zagreb.hr

U sklopu odgojno-obrazovnog centra Središće, u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana, otvoren je novi kampus Američke međunarodne škole Zagreb, a prigodnoj svečanosti, uz brojne visoke goste, prisustvovao je i gradonačelnik Milan Bandić. Gradonačelnik Milan Bandić na otvorenju je naglasio da je ponosan što Zagreb, kao najveće obrazovno, akademsko i gospodarsko središte Republike Hrvatske, ima odgojnu-obrazovnu ustanovu koja promiče visoke obrazovne standarde i koja svojom infrastrukturom, prostornim uređenjem i obrazovnim konceptom svakomu svomu polazniku pruža priliku za personalizirano učenje i za cjeloviti osobni razvoj.

-Osobitost Američke međunarodne škole se prepoznaje i po međunarodnome identitetu što ga oblikuju njezini polaznici jer njih 250-ero su pripadnici 36 nacionalnosti. Vjerujem da ste ponosni što polaznici vaše škole dolaze iz različitih jezičnih, kulturnih i civilizacijskih sredina i što ovu ustanovu zovu svojim drugim domom, jer su prepoznali da se u njoj njeguju multikulturalne vrijednosti i polaznici se odgajaju na načelima tolerancije i uvažavanja različitosti- dodao je gradonačelnik.

Američka međunarodna škola u Zagrebu djeluje već 52 godine, a ovaj novi, tehnološki najnapredniji kampus u ovom dijelu Europe pohađat će djeca 36 nacionalnosti iz cijeloga svijeta. Kampus na Bundeku je zbog svojih inovacija već osvojio nagrade u kategorijama zelene gradnje, što pridonosi očuvanju okoliša Hrvatske i Zagreba.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti