fbpx

Utorak, 25 Rujan 2018 05:55

Akcija "Kupujmo hrvatsko" danas i sutra na Jelačić placu

Napisao/la HGK/MM

Hrvatska gospodarska komora poziva na akciju Kupujmo hrvatsko koja će se održati danas i sutra na Trgu bana Josipa Jelačića. Službeno otvorenje održat će se danas u 11 sati, a posjetiteljima će se uvodno obratiti predsjednik HGK Luka Burilović, zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, državni tajnik Mario Antonić te gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Uz bogat zabavni i kulturni program, brojni izlagači će od 9 do 19 sati prodavati domaće hrvatske proizvode.

HGK već 21 godinu provodi akciju Kupujmo hrvatsko kako bi naglasila važnost promocije domaćih proizvoda i usluga vrhunske kvalitete. Osim boljeg plasmana domaćih proizvoda, na ovaj se način potiče konkurentnost hrvatskoga gospodarstva i čuvaju radna mjesta.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti