fbpx

Nedjelja, 14 Listopad 2018 06:12

109 godina Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istaknuto

Napisao/la Redakcija
109 godina Nastavnog zavoda za hitnu medicinu zagreb.hr

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba obilježio je 109. rođendan te Svjetski dan oživljavanja te tom prigodom po prvi puta od svog osnutka otvorio vrata građanima Zagreba.Gradonačelnik Milan Bandić, ujedno i pokrovitelj proslave, zahvalio je i čestitao svim djelatnicima Hitne pomoći koji su 24 sata, 365 dana, u funkciji i na raspolaganju sugrađanima.

-Ljudski život je naše najveće blago i zato želimo pokazati građanima našu kuću i djelatnost te ih želimo podučiti kako priskočiti svojim bližnjima pomoći ako dođe do zastoja rada srca- istaknula je ravnateljica Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba Silvija Hunyadi-Antičević dodavši kako zagrebačka hitna godišnje obavi oko 90 000 liječničkih intervencija i preko 130 000 sanitetskog prijevoza.

U pratnji djelatnika Zavoda za hitnu medicinu, posjetitelji su mogli razgledati vozila, zgradu i sve organizacijske jedinice, a u Nastavnom središtu moglo se u organizaciji Hrvatskog društva za reanimatologiju Hrvatskoga liječničkog zbora naučiti kako u 3 jednostavna koraka spasiti ljudski život.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti