FOTO: Završeno asfaltiranje županijskih cesta u Hrušćici i Rugvici

Na području Općine Rugvica završeno je asfaltiranje županijskih cesta u Hrušćici i Rugvici. Na Županijskoj cesti 1036 koja povezuje Hrušćicu i Sop asfaltiran je jedan kolnički trak u dužini od četiri kilometra, dok je na Županijskoj cesti 3070 u Rugvici koja povezuje Rugvicu s Oborovskim Novakima asfaltirano dva kilometra prometnice u oba smjera.

-Radovi su završili. Znam da se teško voziti po lošim cestama, zbog čega se još jednom u ime Županijske uprave za ceste ispričavam našim mještanima u njihovo ime. Radovi su kasnili zbog loših vremenskih uvjeta, no s obzirom na vrijednost trebamo biti strpljivi.Šahte koje su bile niže, uredit će se, jer prvo je trebalo sve asfaltirati, nakon čega će krenuti njihovo podizanje- kazao je načelnik Mato Čičak.

Ukupna vrijednost projekta bila je 5,6 milijuna kuna, a do realizacije ovih projekata došlo je u suradnji Županijske uprave za ceste i Općine Rugvica, koja je na ovaj način još dodatno podigla infrastrukturni standard, ali i prometovanje ovim dionicama podigla na višu i sigurniju razinu.