FOTO: Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije

Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije i jedna je od budućih natjecateljica za Izbor za Miss Hrvatske. Njezina prva pratilja je Bojana Kresaj, dok je lentu druge pratilje osvojila Leonarda Novosel. Ovaj izbor ujedno je bio i prvi županijski izbor za Miss Hrvatske, a održao se u Vrbovcu u hotelu Bunčić, gdje se natjecalo devet djevojaka.

Najljepša djevojka odabrana je od strane žirija koji su činili Ivana Alilović – direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Robert Đuranec – zamjenik gradonačelnika Vrbovca, Nenad Panian – gradonačelnik Dugog Sela, Katarina Mamić – aktualna Miss Hrvatske, Daliborka Bunčić – direktorica hotela Bunčić, dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović te Maja Vračarić – direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Cijela večer bila je podvučena i dobrom glazbom pa su tako nastupili Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav Lera te zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković koji je čak i rasplakao publiku. Naime, dok je izvodio hit ”Barcelona”, u žiriju se raznježio i zaplakao Ivica Skoko kojem se bilo teško suzdržati na tako emotivnu izvednu mladog glazbenika.