Četvrtak, 11 Listopad 2018 10:07

VIDEO: Sljedećeg vikenda svi u Ivanić- Grad na Bučijadu

Napisao

U Ivanić- Gradu traju posljednje pripreme za 14. izdanje Bučijade, koja će se održati od 19. do 21. listopada. U sklopu najposjećenije turističko-gospodarske i gastronomske manifestacije posvećene buči,predstavit će se brojni proizvođači bučinog ulja i drugih proizvoda od buče, ali i umjetnici koji će u gradskom parku izložiti brojne skulpture inspirirane bučom. Svečano otvorenje manifestacije bit će u subotu, 20. listopada u 11 sati uz Glavnu pozornicu.

Za najmanje će biti organizirani brojni sadržaji, te vožnja Buča kočijom i Bučko vlakićem, dok će stariji uživati u kušanju autohtone sorte vina škrlet,kao i tematskom razgledavanju grada. Za glazbeni ugođaj pobrinut će se Najbolji hrvatski tamburaši i TBF.

Detaljnije informacije o manifestaciji možete pronaći OVDJE, a film kojim Turistička zajednica Ivanić- Grada sve poziva na ovu manifestaciju možete pogledati OVDJE.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti