Nedjelja, 07 Listopad 2018 20:09

Smijeh i pjesma odzvanjali Kupljenovim

Napisao/la Redakcija

Kupljenovo je ponovno odzvanjalo smijehom i pjesmom, a sve u organizaciji KUD-a Kupljenovo. Već 11 godina Kupljenci organiziraju „Kajkavijadu“ na kojoj je, uz smijeh, ples i pjesmu, najvažnija stvar – KAJ.

Stoga nije čudo da su im ove godine u gostima bili kajkavci iz Brdovca, Udruga žena Brdovčanke, Udruga Ivana Perkovca iz Šenkovca, ali i sami domaćini imali su što pokazati publici koje se i ovog puta okupilo u zavidnom broju. Salve smijeha orile su se dvoranom za vrijeme dramskog prikaza tužbi i protutužbi u prikazu Brdovčanki, a ništa mirnije nije bilo ni prilikom dramske predstave domaćina.

Cijeli program s puno osjećaja za ritam i događanje vodio je Ivica Ivanković, ali najveći pljesak cijele dvorane ipak je dobila dječja folklorna skupina KUD-a Kupljenovo.

Galerija slika

{gallery}4091{/gallery}

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti