Dražen Jambrečina napustio klupu Sloge

Jedinstveni županijski ligaš iz Križa, Sloga ostala je bez trenera. Dražen Jambrečina pod čijim je vodstvom klub izborio plasman u rang više, nakon domaćeg poraza od Poleta (0:3) odlučio se povući s klupe.

-Nakon dobrih i lijepih trenutaka s klubom došlo je vrijeme da se povučem s mjesta trenera. Došlo je do niza lošijih rezultata i nešto se treba mijenjati, kako bi se ostvario interni cilj, biti među pet najboljih- rekao nam je sada već bivši trener Sloge, Dražen Jambrečina.

Više je razloga što su proljetni rezultati, lošiji nego oni jesenji. Uz ozljede Bosankića, Hadaša i Opačka, momčad je zimus ostala bez ponajboljih igrača Slunjskog i Tadića, što se itekako osjetilo na igri.

-Za novaka u ligi ostanak je bio primarni cilj, koji smo ostvarili još na polusezoni. Vjerujem da smo mogli više , ali odlasci ključnih igrača kao i pehovi s ozljedama ostavili su i te kako traga- kaže nam Jambrečina, koji uzdignuta čela odlazi iz Križa.

-Ovim putem se zahvaljujem igračima, predsjedniku, upravi, načelniku Marku Magdiću, kao i našim vjernim navijačima, Kriškim mungosima na povjerenju i na fer i korektnom odnosu. Bilo mi je čast i zadovoljstvo biti trenerom u takvoj sredini- za kraj će Dražen Jambrečina.