Darko Janječić- Žica ponovno u Dinamu iz Odranskog Obreža

Darko Janječić- Žica, bez uvrede prema ikome, najjači je nogometni djelatnik na širem području Zagreba i Zagrebačke županije, i prava je šteta što zbog poslovnih i obiteljskih razloga ne djeluje na višim razinama. Nakon vrlo uspješne epizode u Kurilovcu s kojim je ušao u 3. HNL gdje je momčad pod vodstvom trenera Damira Biškupa bila najugodnije iznenađenje sredinom travnja odlučio se na odlazak. No, nije mogao dugo bez nogometa te se ovog ljeta ponovno uključio u rad svog Dinama iz Odranskog Obreža.

-Nisam mogao odbiti poziv iz svog mjesta gdje živim, tako da sam odlučio pomoći svojem Dinamu, gdje sam prije bio sedam godina predsjednik . Trenutna Uprava kluba vrlo je mlada i ambiciozna na čelu s Martinom Prširom, s kojim sam odlučio napraviti dobru momčad i atmosferu- kaže nam popularni Žica koji se nada kako će momčad uspjeti zauzeti mjesto među prvih pet momčadi 4. NL Središte Zagreb.

Ove godine liga će biti jača no ikad prije, jer u njoj će između ostalog zaigrati Vrapče, Segesta, Bistra i niz drugih kvalitetnih i jakih klubova, zbog čega je trebalo složiti kvalitetnu momčad. Prvi zadak bilo je pronalazak trenera, a on je pronađen u vidu iskusnoga Stjepana Bašića, uz kojeg su u Dinamo dovedeni Ladović, Šoštarec, Celiček, Sučić, Grdenić, Petković, Grgić, Cimeša, Cerovski, Čuljak i Zvono. Od lanjskog igračkog kadra ostali su; Dejak, Turčić, Ostojić, Janječić, Stojić,Gašparović, Batinić, Brebrić, Ganić, te Cvetko

-Još smo u pregovorima s jednim top igračem, no njegovi ime još uvijek neću otkriti. Isto tako moram naglasiti da mi je izuzetno drago za mojeg pulena Marijana Grdenića da se skrasio u Vinogradaru i želim mu svu sreću. Iako je njegov dolazak bio dogovoren u Odranski Obrež poziv gospodina Ivana Rubinića i veći izazov na kraju su ipak prevagnuli- rekao nam je Darko, koji je odlučio uzeti mali predah i otići na more u svoju bazu na Hvar kako bi napunio baterije za novu sezonu.

U četvrtak je u Obrežu započeo već tradicionalni nogometni turnir Sveta Ana, čija je završnica u nedjelju kada će Dinamo u prijateljskom susretu ugostiti drugoligaša iz Sigeta, Hrvatski dragovoljac.