DAN GRADSKE ČETVRTI PLESO – Ulica Petra Zrinskog najbolja na turniru ulica, Taxi Bračiću otvoreni turnir

Povodom obilježavanja Dana Plesa, Vijeće Gradske četvrti Pleso i ambiciozna udruga Društvo žena Pleso organizirali su cjelodnevno druženje uz odličan mali nogomet, vrhunsku kotlovinu u režiji poznatog rakarakog majstora File, odličnog roštilja za kojim je bio član Vijeća Saša Mikulčić i njegov sin Fran.

Proslava je krenula već ujutro utakmicama otvorenog turnira na kojem se igralo po skupinama, dok su u popodnevnom terminu Plešani stupili na scenu turnirom Pleških ulica kojeg je osvojila Ulica Petra Zrinskog koja je u finalnoj utakmici pobijedila Kotrmanovu ulicu, dok je treće mjesto osvojila Ulica Vladimira Nazora. Najboljima je nagrade uručio zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Bilo je tu i revijalnih utakmica ženskih ekipa i predstavnika Grada na čelu s dogradonačelnikom Krešimirom Ačkarom, čija je ekipa odigrala 1:1 protiv veterana Plesa.

Nakon završetka turnira Plešana nastavilo se s otvorenim turnirom četvrtfinalnih finalnih utakmica, a najuspješnija je bila momčad Taxi Bračić, koja je u finalu pobijedila CB Baltazar Četvrtkom u 9, dok je treće mjesto osvojio NK Vatrogasac iz Kobilića.

Nagrade za najboljeg igrača i strijelca otišle su u ruke fenomenalnog Luke Sedlačeka koji je neumorno trpao u finalu, dok je najbolji golman Jurica Ravnjak iz ekipe CB Baltazar Četvrtkom u 9.

-Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovom projektu, ponajviše Saši Mikulčiću, Alanu Kotrmanu i Katarini Šeravić, ostalim članovima Vijeća Gradske četvrti, Društvu žena Pleso, svim Plešanima koji su radili i pomagali na izgradnji objekta, sponzorima i donatorima i naravno Gradu Velikoj Gorici na pomoći i pokroviteljstvu- rezimirao je jučerašnje događanje Slavko Perković.