Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 17:12

Kupa se lako obračunala s Turopoljem

Nogometaši Kupe koji su u prošlom kolu do vrha napunili mrežu Mladosti iz Brezina (12:0), sigurni su bili i na domaćem terenu, na kojem su ugostili prijatelje iz Turopolja. Susret u svoju korist domaći su nogometaši riješili rezultatom 4:0, čime su učvrstili poziciju u gornjem dijelu poretka.

Pitanje pobjednika bilo je odlučeno već u prvom dijelu u kojem je domaća momčad preko Sučeca i dvostrukog strijelca Brajkovića povela s 3:0, da bi početkom nastavka konačni rezultat utakmice postavio Kuzmić.

Veselo je bilo na trećem poluvremenu koje su domaći igrači proslavili uz kotlovinu, jer upravo druženje treba i biti smisao nogometa na amaterskim terenima. Upravo, to svojim primjerom nogometaši Kupe pokazuju već nekoliko sezona.

DRUGA ŽUPANIJSKA LIGA, 7. KOLO
NK KUPA – NK TUROPOLJE 4:0 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Sučec (30), 2:0 Brajković (39), 3:0 Brajković (4:1), 4:0 Kuzmić (53)
NK KUPA: Rak (od 46. Kušević), Mlinarić (od 73. Bašić), Markuz (od 60. Ježovit), Srbić, Nujić, M. Brajković, Kuzmić, Sučec (od 60. Godinić), J. Brajković, Poturica. TRENER: Josip Kraljević
NK TUROPOLJE: Kukor, Blagušević, Bermanec, Jambrečina, Maričić (od 46. Kvesić), Sremić, Sejfović, K. Gavrilović (od 80. Križanac), I. Gavrilović (od 46. Belčić), Filipović, Cvetnić. TRENER: Mario Filipović

Objavljeno u Sport
Subota, 25 Kolovoz 2018 21:11

Posavec slavi povijesnu pobjedu

25. kolovoza 2018. godine ostat će zlatnim slovima upisan u povijest Nogometnog kluba Posavec koji je na današnji dan odigrao prvu službenu prvenstvenu utakmicu. Time je ponovno nakon četrnaest godina pauze Općina Orle dobila nogometni klub koji je na svoj put krenuo iz Druge županijske lige.

Prvi protivnik bila je Sloboda iz Gradeca koja je ugošćena na igralištu u Leknenom, gdje će ubuduće Posavec odigravati svoje domaće utakmice. Debi je bio kao iz snova, jer domaća je momčad slavila s minimalnih 1:0 zgoditkom Ivana Lucina.

Također, valja zabilježiti kako je Posavec u svom debiju pod vodstvom trenera Marija Črljenca istrčao u sljedećem sastavu; Mario Kučan, Marko Slivak, Hrvoje Mihinica, Alen Breščaković, Ivan Lucin, Igor Kovačić, Danijel Kučan, Denis Kučan, Tomislav Benkovčić, Matija Breščaković i Darko Kučan, koji je ponio kapetansku vrpcu. 

 

Objavljeno u Sport
Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 17:53

Naftaš Ivanić rutinski protiv Kupe

Nogometaši Naftaša na dobrom su putu da jesensku dionicu Druge županijske lige završe kao vodeći sastav lige. Uoči posljednjeg jesenskog kola pred Milka Trninom i Ostrnom imaju tri boda prednosti, te im je za ostanak na vrhu u gostima kod Lipovca potreban minimalno bod. 

Na oproštaju od domaće sezone Naftaš je ugostio sastav iz Pokupskog, Kupu koja je relativno lako preplivana. Domaći je sastav slavio s 3:0 zgodicima Darija Biladžije, Ivana Biladžije te Danijela Barića.

2. ŽNL, 14. KOLO
NK NAFTAŠ IVANIĆ – NK KUPA 3:0 (2:0)
NK NAFTAŠ IVANIĆ: Leš, Kelšin, Medved, Lasić (od 63. Oković), Barić, I. Biladžija, Maras, Božić (od 58. Rajski), Škulec, D. Biladžija, Ptičar. TRENER: Zoran Rede
NK KUPA: Kušević (od 70. Rak), Mlinarić, Markuz, Šepčić, M. Brajković, Nujić, M. Kuzmić, Srbić, Godinić (od 67. Đuretić), J. Brajković (od 69. Zgurić), Poturica. TRENER: Josip Kraljević

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti