Autobusi linija 164 (Savski most – Horvati) i 165 (Savski most – Klinča sela), od danas do ponedjeljka 5. studenoga, vozit će djelomično izmijenjenim trasama zbog radova, odnosno zatvaranja državne ceste DC1 za sav promet na dijelu koji prolazi kroz Stupnik.

Od Savskog mosta, vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Puškarićeve ulice i Ulice Dolenica, skretat će lijevo u Ulicu Dolenica, zatim desno u Gospodarsku ulicu te će Ulicom Svetog Benedikta i državnom cestom DC1, odnosno svojom redovnom trasom nastaviti do krajnjeg odredišta.U povratku će autobusi voziti istom izmijenjenom trasom.

Uspostavit će se privremeno obostrano autobusno stajalište u Ulici Dolenica (Dolenica – Puškarićeva), kao i autobusno stajalište Dolenica, u smjeru Savskog mosta u Gospodarskoj ulici.

Autobusi spomenutih linija zaustavljat će se i na svim usputnim stajalištima.

Zbog radova koji uvjetuju zabranu autobusnog prometa Ulicom Donje Vrapče do 30. svibnja u 20 sati, autobusi linija 136 (Črnomerec – Špansko) i 146 (Reljkovićeva – Malešnica - Jankomir), vozit će djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi će iz Ilice nastaviti vožnju ulicom Oranice, gdje će skretati u Ulicu Ivane Brlić Mažuranić te u nastavku redovnom trasom dolaziti do krajnjih odredišta. U povratku će autobusi voziti istom trasom.

U ulici Oranice, nasuprot kućnog broja 34, bit će uspostavljeno privremeno autobusno stajalište u smjeru Črnomerca.

Zbog izvođenja radova izgradnje vrelovoda na Aveniji Gojka Šuška u zoni raskrižja s Ulicom Rudolfa Kolaka od subote 19. svibnja od 12,00 sati do ponedjeljka 21. svibnja do 04,00 sata, bit će zatvoren za sav promet zapadni kolnik Avenije Gojka Šuška na dijelu od  Ulice Rudolfa Kolaka do Ulice Dubrava .

Za vrijeme izvođenja predmetnih radova promet će se odvijati dvosmjerno istočnim kolnikom  Avenije Gojka Šuška na dijelu od Ulice Dubrava do Ulice Rudolfa Kolaka.

Napominjemo da će za vrijeme navedenih radova biti onemogućeno prometovanje iz ulice Rudolfa Kolaka u  Aveniju Gojka Šuška (smjer istok – jug).

Zbog potrebe izvođenja radova izgradnje plinovoda na raskrižju Bistrička/Zagrebačka, u nedjelju 20. svibnja od 07,00 sati do 20,00 sati biti će onemogućeno prometovanje u Bistričku ulicu iz smjera Zagrebačka/Ninska, dok će iz Bistričke biti omogućeno prometovanje isključivo u smjeru zapada. 

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja predmetnih radova bit će: Zagrebačka – Varaždinska – Trakoščanska – Bistrička i obratno.            

Zbog radova u Ilici, od ponedjeljka, 21. svibnja do  nedjelje, 3. lipnja bit će onemogućen prolazak tramvaja južnim kolosijekom u pravcu Trga bana Josipa Jelačića, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice. Zbog toga će tramvajske linije 6 i 11 prometovati djelomično izmijenim trasama:

Linija 11: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva - Savska – Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Dupca. U povratku iz Dupca prema Črnomercu, tramvajska linija 11 prometovat će redovitom trasom.

Linija 6: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva - Savska – Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Sopota. U povratku iz Sopota prema Črnomercu, tramvajska linija 6 prometovat će uobičajenom trasom.

Noćna linija 31: Črnomerec – Ulica Republike Austrije – Jukićeva - Savska – Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića i dalje redovitom trasom do Savskog mosta. U povratku sa Savskog mosta prema Črnomercu, noćna linija 31 prometovat će svojom redovitom trasom.

Za vrijeme trajanja radova, tramvajska linija 1 neće prometovati.

Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka na Vlaškoj ulici na dijelu od Ulice A. Bauera do Derenčinove ulice, od ponedjeljka 14. svibnja od 22,00 sati do ponedjeljka 4. lipnja do 5,00 sati, u noćnim satima od 22,00 do 6,00 sati zauzimati će se jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika. U preostalom vremenu bit će zauzet samo prometni trak namijenjen isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika, a promet će se odvijati nesmetano.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog izgradnje kružnog toka na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića, Ulice Matije Gupca i Kumrovečke ulice, od petka 11. svibnja, od 8 sati, na trasi autobusnih linija 174 (Zaprešić - Žejinci) i 175 (Zaprešić - Pojatno - Gornja Bistra),  autobusno stajalište Veliki Vrh u smjeru Zaprešića, privremeno će biti izmješteno 50 metara od uobičajene lokacije.
 
Zbog održavanja biciklističke utrke "Granfondo Zagreb 2018.", u nedjelju, 13. svibnja, autobus linije 140 (Mihaljevac – Sljeme) u polasku s terminala Mihaljevac u 10 sati, vozit će skraćeno do Šumarskih jaslica (neće prometovati do Hunjke). Autobus će sa stajališta Šumarske jaslice (kod Leustekove staze) ostvariti redovan polazak u smjeru Mihaljevca u 10:48 sati.

Zbog izvođenja radova izgradnje vrelovoda na Aveniji Gojka Šuška u zoni raskrižja s Ulicom Rudolfa Kolaka od nedjelje 13. svibnja od 7,00 sati do ponedjeljka 14. svibnja do 4,00 sata, bit će zatvoren za sav promet istočni kolnik Avenije Gojka Šuška na dijelu od Ulice Dubrava do Ulice Rudolfa Kolaka.

Za vrijeme izvođenja predmetnih radova promet će se odvijati dvosmjerno zapadnim kolnikom Avenije Gojka Šuška na dijelu od Ulice Dubrava do Ulice Rudolfa Kolaka.

 

Zbog izvođenja radova izgradnje plinovoda, Ulica Jurja Šižgorića na dijelu od Ulice M. Divkovića do Ulice I. B. Mažuranić bit će zatvorena za sav promet do srijede 16. svibnja do 4,00 sata.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: J. Šižgorića – M. Divkovića - Nikole Gučetića – Ulica I. B. Mažuranić i obratno.


Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka na Savskoj cesti na dijelu od Slavonske avenije do Ulice grada Vukovara, od danas od 10,00 sati do srijede 30. svibnja do 05,00 sati, u noćnim satima od 22,00 do 05,00 sati zauzimati će se jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika, u preostalom vremenu bit će zauzet samo prometni trak namijenjen isključivo za vozila javnog gradskog prijevoza putnika, a promet će se odvijati nesmetano.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Stranica 1 od 4

Ne propustite

Potrošači su odlučili: najukusnija jagoda je Raurica

Potrošači su odlučili: najukusnija jagoda je Raurica

Sorta jagode Raurica najukusnija je sorta koju uzgajaju članovi Udruge...

Do četvrtka traje Festival jednakih mogućnosti

Do četvrtka traje Festival jednakih mogućnosti

-Radionicama i kulturnim programom naredna tri dana pokazujemo kako izgrađujemo...

Meksikanci na platno stavili film o slavnoj generaciji Vatrenih

Meksikanci na platno stavili film o slavnoj generaciji Vatrenih

U Kaptol Boutique kinu sinoć je premijerno prikazan dokumentarni film...

Sve je spremno za Floraart

Sve je spremno za Floraart

Više od 220 izlagača, nikada atraktivniji izložbeni prostor Bundeka od...

Zagrebački maturanti slave svoj dan

Zagrebački maturanti slave svoj dan

U povodu obilježavanja završetka nastave srednjoškolskog obrazovanja učenika završnih razreda...

Ocijenjeno 15 sorti jagoda

Ocijenjeno 15 sorti jagoda

U Jastrebarskom, u Izletištu „Kljun“, održano je potrošačko ocjenjivanje jagoda....

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Noćna linija 31Do jutarnjih sati ponedjeljka, 4. lipnja zbog radova...