01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Zavičajno ekološko društvo Zaprešić

Zavičajno ekološko društvo Zaprešić tradicionalno se uključuje u proslavu Dana Grada Zaprešića. I ove godine priredili su Zaprešićku kajkavsku večer te sugrađane počastili pjesničkim recitalima i skladbama na kajkavskom dijalektu. Predsjednica ZED-a Štefanija Krčelić za ovu prigodu pozvala je u goste KUD Licitar iz Bregane te članice MH Samobor Anastaziju Oršić, Ladu Lokmer i Nadu Bošković koje su čitale svoje pjesme.

Posebno iznenađenje bila je Đurđica Pleše Vujica koja je zapjevala uz tamburaše iz Bregane, a široj javnosti je poznatija kao Sraka sa Samoborskog fašnika. Zahvalu za lijepu i ugodnu večer organizatorima, ali i gostima, uputio je zamjenik gradonačelnika Grada Zaprešića Damir Benčević. 

 

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti