01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: TZ Grada Jastrebarsko
Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 15:04

Jubilarna „Kotlovina Show“ okupila 35 ekipa

U perivoju dvorca Erdödy održana je jubilarna 10. „Kotlovina Show“ – gastro manifestacija koju Jaskanci tradicionalno posjećuju u izuzetno velikom broju. Tako se ove godine odazvalo najviše ekipa do sada, njih 35, koje su se natjecale u tri različite kategorije; vatrogasnoj, političkoj i slobodnoj, koja je bila i najbrojnija.

Prema mišljenju stručnog žirija kojeg su činili vlasnici poznatih jaskanskih restorana K Lojzeku, Šumski dvor Kolarić i Restoran Ivančić; Mario Kovačić, Jasmina Kolarić i Jadranka Ivančić najbolju kotlovinu u vatrogasnoj kategoriji spremila je ekipa DVD-a Malunje-Hrastje, pobjednik političke kategorije bila je ekipa Grada Samobora, dok je u slobodnoj kategoriji pobjedu ponijela ekipa M&M&M-mast&meso&majstori.

Najoriginalnija ekipa bila je ona Svetojanskih mažoretkinja, dok je najveći broj bodova u svim kategorijama ostvarila ekipa DVD-a Malunje- Hrastje.

Objavljeno u Događanja

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizira Fašnik u Jaski. Zabavni program za djecu i odrasle održat će se u nedjelju, 11. veljače na Strossmayerovom trgu. Fašnička povorka krenut će u 14 sati, od nekadašnjeg hotela Jaska.

Na Štrosu će biti organiziran dječji animacijski program, dok će program za odrasle voditi uvijek prisutni Šojka i Škanjac te legendarni likovi popularne serije Gruntovčani – Dudek, Regica, Cinober i Presvetli.

Za nezaboravan provod još samo nedostaju najbolje fašničke grupe i udruge te se stoga, ovim putem, pozivaju sve zainteresirane skupine da se prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem Fašniku. Svim prijavljenim odraslim skupinama Turistička zajednica grada Jastrebarskog osigurava novčanu pomoć za pripremu maski, uz uvjet da su maske nove i dosad ne prezentirane na Fašniku u Jaski.

Najbolja i najkreativnija skupina bit će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 10 tisuća kuna.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti