01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Susret hrvatskih pjevačkih zborova

Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ban Josip Jelačić osvojio je srebrnu plaketu na 51. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, održanom u Rovinju. Ovo je dosad najbolji nastup zbora koji već četiri godine zaredom odnosi pobjedu na županijskom natjecanju i, kao jedan od najboljih hrvatskih zborova, predstavlja Grad Zaprešić i Zagrebačku županiju na državnom natjecanju.

-Osvojiti srebro na državnom natjecanju nije nimalo lak zadatak. Pozamašan je to pothvat, u koji se mora uložiti velik trud, mnogo vremena i entuzijazma, no, prije svega, valja se stvoriti najviši nivo sinergije zborskog korpusa i njihova dirigenta. Godinama smo moj zbor i ja tu sinergiju strpljivo i predano izgrađivali i njegovali, a napredak je iz dana u dan, naočigled, bivao sve izraženijim. Neopisivo sam sretan i neizrecivo ponosan na Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ban Josip Jelačić. Možda sam trenutno i najponosniji dirigent na svijetu, a sve zaslugom svake pojedine članice i svakog člana našeg Zbora, prema kojima osjećam najdublju zahvalnost- rekao je voditelj zbora, maestro Hrvoje Banaj.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti