01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Dječji tjedan

Započeo je i Dječji tjedan, a Općina Križ kao Općina prijatelj djece, svake godine u dječjem tjednu poklanja mališanima, odnosno starijim vrtićkim skupinama i predškoli te djeci nižih razreda Osnovne škole Milke Trnine besplatnu predstavu. Ove godine svu djecu su u izvedbi Pučkog otvorenog učilišta Gorica nasmijali Ana Vilenica, Mateo Videk i Tomislav Krstanović odličnom izvedbom predstave Grga Čvarak, inače nezaobilaznog lektirnog naslova.

Općina nije zaboravila ni one malo starije te je tako dječji tjedan započela raspisavši natječaj za učenike i studentske stipendije, a o svemu više možete saznati OVDJE.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti