01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Dani hrane i tradicijskih proizvoda

Zagrebačka županija i Grad Zagreb i ove godine organiziraju, šesnaesti put zaredom, izložbeno-prodajnu manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ koja će se održati 19. i 20. listopada u velikom šatoru na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Iz Zagrebačke županije ovom prilikom pozivaju sve zainteresirane izlagače koji se žele besplatno predstaviti sa svojim proizvodima na sajmu da se prijave najkasnije do 5. ispunjavanjem prijavnog obrasca, koji se može preuzeti na stranicama Zagrebačke županije. Prijavnice se šalju na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb, putem faxa na 01/ 6009-474 ili skenirano na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Broj izlagačkih mjesta je ograničen.

Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti