01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Biciklistički klub Bumbar

Prvi vikend u sklopu 23. Dana Grada Zaprešića bio je prepun sportskih događanja, u koje se odlično uklopila i jubilarna peta Zaprešićka biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Bumbar.

Oko 150 biciklista iz Zaprešića, ali i udaljenijih krajeva, odlučili su nedjeljno prijepodne provesti u bicikliranju zaprešićkim krajem. Za jubilarno peto izdanje biciklijade, organizatori su pripremili tri ture; veliki maraton od 73 kilometra, mali maraton od 33 kilometra, te rekreativnu vožnju kroz Zaprešić u duljini od 19 kilometara.

Biciklijadi su se odazvali profesionalci i amateri svih dobnih skupina, a uz povremena stajanja, biciklijada je protekla u veseloj atmosferi i druženju.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti